Hatay usulu dönerde, iddalıyız
       15 yıldır bu işi yapan RODA Döner’in işletmecisi Muhsin Saygılı, ‘ Biz aile şirketiyiz. Aynı zamanda da kurumsallaşmaya da önem veren bir işletmeyiz. Yalova’nın da geleceği parlak olduğundan böyle bir işletme burada açmaya karar verdik. Gölcük’te 2. Şubemizle beraber Roda Döner’in, Türkiye’de zincirini oluşturuyoruz. Çınarçıkta ise sezonluk yerimiz var. Yalova’da bir ilk olan Hatay usulu dönerimiz, daha ilk haftadan beğeni kazandı’ dedi.
 
             Dönerlerimizin farkı ve tadı odunda pişmesi
     Dönerlerindeki fark ve tadın odunda pişmesi olduğunu söyleyen Saygılı, ‘İşletmemizde, yaprak ve tavuk döner var. Dönerimizi, sosumuzla, lavaş ekmeğimizle servis ediyoruz. Diğer dönercilerden çok farklıyız. Zaten müşterilerimiz aradaki farkı yedikten sonra anlıyor. Bir tadan bir daha geliyor, ya da başkasına tavsiye ediyor. 10 günlük süreç içinde yoğun talepten memnunuz’ dedi.
       Yalova’nın böyle bir tada ihtiyacı olduğunu ve bu işi Suudi Arabistan’da öğrendiğini söyleyen Saygılı, ‘Etlerimiz, özel şirket tarafından harmanlanıp buraya geliyor. El değmeden, temiz bir şekilde odun ateşte dönerimizi yapıyoruz. Mutfak kısmımız ise bütün müşterilerimize açık. Etlerimiz islami şartlara göre kesiliyor. Günlük kesimler yapılıyor.  Tavuk olarak Beypliç markayı kullanıyoruz. Amacımız, müşterilerimizde farklı damak tadı bırakmak, sağlık ve ekonomik şartları göz önüne alarak hizmet vermek. Paket servisimizde mevcut. Sağlıklı beslenmek için Roda Döner olarak kullanılan malzemelerin kalitesi kadar standartıda bizim için önemlidir. İşyerimiz 10:30-00:00 saatleri arasında açıktır. Yalova'nın en iyi dönercisi olacağız’dedi.
     
     Gıda sektöründe kalitenin en önemli temel taşının hijyen ve temizliğin oluşturduğu bilinciyle hareket etmek olduğunu ifade eden Saygılı, ‘İşletme anlayışımıza her geçen gün bir yenisini ekleyerek, kalite anlayışımızı, tüketici davranışlarını gözlemleyerek, her geçen gün bu doğrultuda gelişim göstermeyi hedeflemekteyiz. Menümüz: Roda Tavuk Lavaş Dürüm Döner, Roda Tavuk Zurna Dürüm Roda Et Tek Lavaş Dürüm Döner, Roda Et Zurna Dürüm Döner, et ve tavuk iskender, Humus, Broasted, Mütebble Patates Kızartması. Bütün Yalovalıları Hatay usülü döner yemeye bekliyoruz’ dedi.
Haber Foto: Gamze Yüksel