Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile Mesleki Eğitim Merkezlerinde bu yılın 10 ayında yapılan üretimden 217 milyon lira gelir elde edildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından en fazla üretim ve hizmet geliri sağlayan 20 mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü’ne teşekkür belgesi verildi.

Teşekkür Belgesi, en fazla üretim ve hizmet geliri sağlayan 20 okuldan biri olan Şaban Temuge Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Demirci’ye Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer tarafından verildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun: “En fazla üretim ve hizmet geliri sağlayarak Teşekkür Belgesi alan Şaban Temuge Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ekonomiye katkı sağlayarak 20 okul arasında yer aldı. Uygulamalı eğitim imkanı veren ve öğrencilere sektörün istediği becerilerin kazandırılmasında büyük fırsat sunan okulumuzu tebrik ediyorum.

Okulumuzda üretimi artırma çalışmalarını devam ettirerek, mezun edeceği öğrencilerin mezuniyet alanlarında istihdam imkanlarını da artırmaya vesile olan başta okul idarecilerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, örnek çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.