Yalova halkının yoğun ilgi gösterdikleri mağazanın açılış kurdelesini, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal kesti.

Açılışta konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Yalova'da hem rekabetin artması hem de kalitenin yükselmesi bizleri memnun etmektedir. İşletmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Mağaza ile ticaret potansiyeli de artacak. Helalinden bol kazançlar diliyorum" dedi.

     2. Şubeleri ile birlikte müşterilere hizmet vermenin gurur ve sevincini yaşadıklarını söyleyen işletme sahibi Mustafa Saruhan, ‘Mehmet Saruhan ile markamızla ilk günlerde olduğu gibi bu günde kalite ve güven ilkesiyle hizmet vermeye devam edeceğiz. Saruhan Evim mağazası olarak, sektöründe lider firmalardan biri konumunda büyük adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Sektörünün lider firmalarından biri olan kurumumuz, satış sonrası müşteri memnuniyetini daima koruyarak hızla ilerliyor. Saruhan Evim bünyesine daha birçok kuruluş ekleyip geniş bir alana yayılarak ‘tek’ lider konumuna ulaşmayı hedefliyoruz’ dedi.
    Mağazalarının, müşterilerine ferah ve nezih bir ortamda alışveriş yapabilme imkanı sağladıklarını ifade eden Mehmet Saruhan, ‘ Mağazamız, özel olarak dizayn edilmiştir. Mağazalarımıza gelen tüm müşterilerimiz huzurlu bir alışverişin yanı sıra aradığı her şeyi bulabilmenin rahatlığını, ayrıca güler yüzlü ve eğitimli personelimiz sayesinde doğru sonuca ulaşabilmenin güvenini yaşayacaktır. Tüm mağazalarımızda müşterilerimize nakit, kredi kartı, taksit kartlar ve senet sistemiyle peşin ya da kredili alışveriş yapabilme imkanı sunmaktayız.
Saruhan Evim olarak müşterilerimize verdiğimiz mükemmel hizmetin yanında,  genç, dinamik, eğitimli ve yaratıcı bir ekibi daha da büyütmek adına çalışıyoruz’ dedi.

 Haber Foto: Gamze Yüksel