Fatih Erbakan’ın “Anadolu Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Genel Başkan Yardımcılarının organize ettiği, çevre il başkanları ve teşkilatlarının da katkısıyla parti yöneticileri, vatandaşı bizzat ziyaret ederek dinliyor. Ziyaretler esnasında vatandaşların dilek, temenni ve şikâyetlerini dinleyen yetkililer, Yeniden Refah Partisi’nin çözüm önerilerini ve müjdelerini de halkla paylaşıyor.

10 Mart Çarşamba günü Yalova halkıyla buluşacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak: “Ülkemizin dört bir yanında milletimizle buluşuyoruz. Halkımızın özlemi ve sevgisi her türlü takdirin üstündedir. Her gittiğimiz yerde bizi bağrına basan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yarın da inşallah Marmara’nın incisi Yalovalı hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Onları dinleyeceğiz, doğruları takdir ettiğimiz ve alkışladığımız gibi gördüğümüz yanlışları ve çözüm önerilerini de anlatacağız. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ileteceğiz.” dedi.

“Seçim zamanı değil, geçim zamanı” sloganıyla gerçekleştirilecek olan çalışmaya Cemil Çolak’ın yanı sıra yardımcısı Erhan Erdoğan ve Basri Çayır, MKYK üyesi Uzman Psikolog Doktor Mikdat Ertem, Sakarya ve Bursa İl Başkanları, Gebze İlçe Başkanı ve teşkilat mensupları katılacak. Ziyaretlerin 11.20’de Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanlığında gerçekleştirilecek olan basın toplantısından sonra başlaması bekleniyor.