Sivas’ta ve Ankara’da Bakan ve Milletvekillerinin yanı sıra Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı ziyaret ederek, Yalova’da yaşayan 15.000 Sivaslının sesi olan, 19 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’da Süleymanbey Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ezgi Sokak’ta yapılacak olan Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Lokali’nin açılışına davet eden Dernek Yönetimi oldukça samimim bir şekilde karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü Türkiye Büyük Millet Meclisinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret eden Dernek Başkanı Engin Arı, “Sayın Vekilimize yoğun gündemine rağmen bizlere vakit ayırıp, sıcak ve içten yaklaşımlarından dolayı Yalova’daki hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yalova Milletvekili Meliha Akyol’u da Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Engin Arı, “Yalova’mızın ablası, samimiyetini ve güler yüzünü kimseden esirgemeyen Sayın Milletvekilimiz Meliha Akyol, yoğun ve yorucu programlarında bize vakit ayırıp candan ve samimi bir şekilde ilgilendiler. Kendilerine Yalova’daki Sivaslı hemşerilerim adına yürekten teşekkür ediyor Meclis çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diliyorum. Rabbim bütün bu yoğunlukta hasta annesine de vakit ayırmaya çalışan, gayret ve samimiyetleriyle övünç duyduğum kıymetli vekilimizin annesine acil şifalar, kendisine de güç ve kuvvet versin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Önceki Dönem Milli Savunma ve Milli Eğitim Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sivas’ın gururu Avrupa Güreş Şampiyonu ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Sivas İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ve Sivas Spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Dernek Yönetiminin lokal açılışı davetine katılacaklarını belirtti.

Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ise kendilerini ev sahibi olarak gördüklerini belirterek açılışa mutlaka katılacaklarını belirttiler.

Haber/Serap Rukiye Polat