Yalova Döner İşletme Müdürü Jale İnce yaptığı açıklamada, “5 senedir burada çalışıyorum. İşletmenin müdürlüğünü yapıyorum. Hizmet sektöründeyiz. Herkese hizmet etmeye çalışıyoruz. Kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz. Kurallar yasalar gereği salonumuzu kapattık. İçeride müşterilerimize hizmet sunamıyoruz. Ama bunun akabinde motosikletli kuryelerimizin sayısını arttırdık. Herkesin evine yiyecekleri sıcak bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Steril olmaya çalışıyoruz. Maskelerimiz, eldivenlerimizle daha dikkatli daha itinalı hizmet vermeye çalışıyoruz.

Salgın başladığı günden beri açığız

İnce, “Hep faaliyetteydik hiç kapatmadık. Ama elimizden geleni yaptık. Tedbirlerimizi aldık. Müşterilerimizle de görüştük. Hepsini tek tek aradık. Gelmenize gerek yok. İstediğinizi, istediğiniz zaman evinize getirebiliriz dedik ve ilk gündeki gibi hizmetimize devam ediyoruz. Siparişleri elden teslim ediyoruz. Kapıdan veriyoruz. 3 tane motosikletli kuryelerimiz var. Onlarla adrese teslim ediyoruz.”

Yalova evinde kalsın

İnce, “Bu musibetten hep beraber kurtulacağız. Elimizden geleni yapalım. Yalova evinde kalsın, bütün Türkiye evinde kalsın. Biz istedikleri zaman istedikleri şekilde onların evlerine hizmeti sunacağız.”

                                          

Sipariş için Whatsapp hattı kuruldu

Yalova Döner’den sipariş vermek isteyen vatandaşlar için Whatsapp hattı kurulduğunu belirten Jale İnce, “Müşterilerimiz sipariş vermek isterlerse 0226 811 07 77- 0532 130 72 45 numaralı hattı arayabilir veya Whatsapp üzerinden 0532 130 72 45 numaralı telefona mesaj gönderebilir” dedi.