Uygulama otel’de düzenlenen toplantıya, Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Yalova SGK İl Müdürü Ali Gencer, Yalova Üniversite Rektörü Niyazi Eruslu, SGK’da görev yapan müdür yardımcıları ve çalışanlar ve en çok prim ödeyen işverenler katıldı.

    SGK tanıtımını içeren sinevizyon gösterimin ardından, konuşma yapan Yalova SGK İl Müdürü Ali Gencer, ‘13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutladığımız, ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ dolayısıyla bir araya geldik. Kamuoyunda sağlıklı bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, sosyal güvenliğin toplumun tüm kesimlerinde benimsetilmesi amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Sosyal Güvenlik Haftası’nın önemi, sosyal güvenlik kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımızın hak ve hükümlülüklerini bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik anlamında fayda sağlamak amacıyla, 13-19 Mayıs arasında ’Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlamaktayız. Bu süre içinde bir çok ziyaret gerçekleştirdik ve kitap dağıttık’ dedi.

      En çok prim ödeyen işverenlerin katıldığı törende, Aksa Akrilik Kimya San. A.Ş. Akkim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş, İpek Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş, Beşiktaş Gemi İnşa A.Ş, Tersan Tersanecilik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yalova Uzmanlar Sağlık Hizmetleri, Sanayi Ticaret A.Ş, Yalova Özdilek A.Ş, Ak-Tops Tekstil Sanayi A.Ş, ve Cemre Mühendislik Gemi Sanayi ve Limited ŞTİ yetkililerine plaket takdim edildi.

         Haber Foto: Gamze Yüksel