Belediye Başkanı Turan Canbay göreve geldiği ilk andan bugüne önemli çalışmalar için uzun uzadıya görüşmeler yapmayı hiç aksatmıyor. Bölgede sık sık araziyi incelemeye çıkan ve eksikleri tespit eden Başkan Canbay, parklar konusunda hem çocukların güvenliği hem de velilerin mutluluğu için düğmeye bastı. Bu doğrultuda birçok park mercek altına alınarak uygulamalarla projelendirilmeye başlandı.


İlk ve en büyük parkı kazandırılacak


Subaşı Belediyesi vatandaşlarına kaliteli ve kolay ulaşılabilir yaşam alanları kazandırma yolunda çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda beldede nefes aldıracak yeni projelerle parklara çimlendirme, ağaç ve bitki dikimi, aydınlatma çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun grupları ve oturma banklarının inşasına başlanacak.  Diğer bir yandan da çocukların güven içinde  eğlenmeleri, büyüklerin huzur içinde dinlenmeleri amacıyla parklara güvenlik sistemleri kurulması amaçlanıyor. Başlatılan yeni uygulama doğrultusunda vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan parklardan başlanarak, projeye start verilecek.


Vatandaşlardan ve çocuklardan özel ilgi gören Belediye Başkanı Turan Canbay ve proje ekipleri çalışmalarını sürdürürken bölge halkı da unutulmuyor. Çocuklardan gelen yoğun sevgi ile Başkan Canbay "Hayattaki en mühim şeylerden sevgi ve saygı duygularını kıymetli çocuklarımızdan görmek bizi motive edip daha dinamik olmamızı sağlıyor. Bölgenin bize, bizim vatandaşlara ve geleceğin yöneticileri çocuklarımıza ihtiyacımız var. Biz onların sevgisi ile doğru ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşların dilek, şikayet ve isteklerine de kulak veren Canbay notlarını alarak çalışmalarına odaklandı.