Plan ve projelerle yollarına devam edeceklerini söyleyen Yalovaspor 2. Başkanı ve Ceo'su Hakan Suiçmez, kongrenin olmadığını, Mayıs 2014'e kadar olacağını, aynı ekibin de, görevine devam edeceğini açıkladı.

Aynı yönetimle beraber 2014 yılı Mayıs ayına kadar görevde olduklarını söyleyen Yalovaspor 2. Başkanı Hakan Suiçmez, ‘Yeni sezon transferlerine başladık. Dünya Kupası'nda forma giymiş, 2 Afrikalı oyuncuyu gelecek sezon kadrolarına katılacak. Yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen yeşil kırmızılı ekip 5 yılını projelendirdi. Bu projelerle Spor Toto Süper Ligi'ne yükseleceğiz.
     Yalovaspor'un yarınını düşündüklerini söyleyen Suiçmez, ‘Zor olanı başardıktan sonrası zaten kolaydır. Son zamanlarda değerli ağabeyimiz Nusret Karaalioğlu'nun adı başkanlık için geçmektedir. Sayın Karaalioğlu'nun bana, "Sen olduğun sürece Yalovaspor'a destek vereceğim" diye sözü vardır. Şu an biz görevdeyiz ve destek verilecekse kulübün başında kim olursa olsun, şahsa değil kulübe destek verilmelidir. Yalovaspor'u aldığımızda bütün borçlara karşılık imza atarak göreve geldik. Şu hiçbir zaman unutulmasın ki Yalovaspor kimsenin tekelinde değildir. Yalovaspor haklarını kimseye yedirmeyeceğim. Yönetim olarak bazı projelerimiz var. Şu an bütçe belirliyoruz. Yalovaspor, artık dilenci gibi kimsenin kapısına gidip para istemeyecek. Hem maddi, hem de sportif anlamda başarı sağlayacağız. Herkes emin olsun ki Yalovaspor'u 5 yıl içerisinde Süper Lig'e çıkaracağız. Burası muz cumhuriyeti değil. Yalovaspor'a aidat borcu olanların üyelikleri silinmiştir. Yeni üyelik için başvurularımız başlamıştır. Bizim kapımız herkese açık. Yalovaspor'a borcu biz yapmadık. Bu borçları yapan yönetimler başarılı olamamıştır. Şunu tekrar söylemeliyim ki yakın tarihte kongre yok. Ayrıca Yalovaspor'u, kimsenin seçim malzemesi yapmasına izin vermeyeceğiz. Çünkü tribünlerimizde her partiden, her siyasi görüşten insan var ve Yalovaspor hepimizin’dedi.

Haber foto: Gamze Yüksel