Becan yaptığı yazılı açıklamada; ‘5174 Sayılı, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin ilk aşaması olan Meslek Komitesi ile Meclis Üyeliği Seçimleri, 12 Nisan Perşembe günü Yalova Anadolu Lisesi Selçuk Ergin Kapalı Spor salonunda YTSO üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Seçmen listelerinde kayıtlı bulunan toplam 2583 seçmenden 2032 seçmenin oy kullanması sonucunda 13 grupta 5’er kişilik ve 7’er kişilik Meslek Komiteleri ve 34 kişilik meclis üyeleri belli oldu.

Bundan sonraki aşama olan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliği seçimleri ile TOBB Delegesi ve Disiplin Kurulu üyeliği seçimleri 20 Nisan Cuma günü yapılacak.

%79 gibi yüksek bir katılımla gerçekleşen Odamız seçimlerinde tüm üyelerimize teşekkür ediyorum, Odamıza yakışır bir şekilde seçimlerimiz tamamlandı, üyelerimizle birlikte güzel bir temsil sağladık, seçilen tüm üyeleri tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Ayrıca Odamız seçimlerinde üyelerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda oy kullanmasının sağlanması konusunda Yalova Emniyet Müdürlüğümüzün göstermiş olduğu hassasiyet ve sağladıkları güven ortamı için de tüm Emniyet teşkilatı personeline, oy kullanma sırasında görevli olan Seçim Kurulu çalışanlarına ve Odamız personeline teşekkür ediyorum’ şeklinde oldu.