Şerife Şahin adlı kadın, kendisine Sosyete Pazarı’nda ücretsiz yer veren Çiftlikköy Belediyesi’ne teşekkür etti.
 Yalova’da yaşayan doğuştan engelli Şerife Şahin; 10 yıldır tek eliyle hamur açıp yaptığı gözlemeleri satarak hayat mücadelesi veriyor. Yalova Kapalı Pazar Yerinin yıkılmasıyla iş yapamaz hale gelen Şerife Şahin’e Çiftlikköy Belediyesi destek vererek ücretsiz yer tahsis etmiş. Haftanın iki günü pazar yerindeki tezgahında, hamur tahtası üzerinde tek eliyle açtığı birbirinden lezzetli gözlemeleri hemen oracıkta sacın üzerinde pişirerek satan Şerife Şahin; işini severek yaptığını ve zorluklar karşısında pes etmemek gerektiğini söylüyor.
 Şerife Şahin aslında emekli bir kadın, oğluyla yaşıyor. Fakat aldığı 650 Lira aylık, ev kirası ve diğer ihtiyaçlarını karşılamadığı için çalışmak zorunda.
   Çiftlikköy Belediyesi’nin kendisine pazaryerinde ücretsiz yer vererek gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden Şerife Şahin; Yalova Valisi Esengül Civelek’in de valiliğin kapılarını kendilerine her zaman açtığını ve desteklerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirtti.
 Şerife Şahin işini severek yaptığını söylerken, basit bir isteği var o da pazara gelen müşterilerin satın aldıkları gözlemelerle kendisine katkıda bulunmaları ve daha çok satış yapabilmek.
 Şerife Şahin, yaşama sevinci ve azmiyle kendisi gibi hayat bahçesinde diken değil fidan yeşertmeyi arzulayanlara yaşam ve ilham kaynağı oluyor.
 
Haber-Fotoğraf: Nurten İlçin.