Coşkun,  Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Altınova ilçe başkanı Hasan Zafer ve Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundu. Altınova Belediyesi yeni hizmet binasının yapımı hakkında Başkan Oral’dan bilgi alan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, inşaatta çalışan işçilerle sohbet etti.

 

Yeni açılan İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu Lisesini ziyaret etti

Temel Coşkun, beraberinde Altınova İlçe Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti Altınova İlçe başkanı Hasan Zafer ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ile birlikte bu sene yeni hizmete giren Altınova İmam hatip Ortaokulu ve Altınova Anadolu Lisesini ziyaret etti. Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri okullarının ilçelerinde hizmet vermesi için Ankara’da ve Yalova’da bulunduğu girişimlerinden ötürü Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür etti.

Okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte okulların son durumlarını, öğrenci ve derslik sayılarını değerlendiren Coşkun, “Altınova ilçesinde Anadolu Lisesinin ve İmam Hatip okulunun olması yönünde bir talep vardı ve ben bu okullarımızın Altınova ilçemizde olmasını çok arzu ettim. Bakanlığımızla ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle kuruluş sürecini tamamladık ve nihayet bu yıl eğitim-öğretimine açılmasını sağladık. Sizler bu okulun ilk öğrencileri ve ilk mezunları olacaksınız, sizden sonrakilerin örnekleri olacaksınız. Sizi seven ailelerinizi ve öğretmenlerinizi mahcup etmeyeceğinize, başarılı öğrenciler olacağınıza inanıyorum. Eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun, iyi dersler ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Denizcilik Meslek Lisesinde geleceğin kaptanları ile bir araya geldi

 

Ziyaretlerinde öğrenci velileri ve öğretmenlerle bir araya gelen, önerilerini ve taleplerini dinleyen Yalova Milletvekili Temel Coşkun Altınova’da, Vakıfbank İlk Okulu, Hürriyet Orta Okulu, Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi ve Tersane Girişimcileri A.Ş. Denizcilik Anadolu Meslek Lisesini ziyaret etti. Coşkun Tersane Girişimcileri A.Ş. Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ziyareti sırasında geleceğin kaptanları ile bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.