Terma City Restaurantında gerçekleştirilen akşam yemeğine Yalova Medya’sında yer alan yerel gazetelerin muhabirleri, haber müdürleri, sorumlu yazı işyeri müdürleri, kameramanlar, yayın sahipleri ve yaygın basın temsilcileri katıldı.

Terma City’e Danışmanlık Hizmetine başladığı günden bu yana, Yalova Medyası ile sürekli iletişim içinde olmayı başarılı bir şekilde sürdüren, Aydın Medya Ajans Başkanı Semra Aydın’ın özverili çalışması ile bu yılda 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Medya Mensupları en iyi şekilde ağırlandı.    

Terma City Genel Müdürü Orhan Arslan, akşam yemeği öncesi yaptığı konuşmada; ‘’10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz etkinliğe hoş geldiniz. Günün kutluyorum. Terma City hakında size kısa da olsa şu bilgileri vermek istiyorum. ‘Otelimiz, 800 odadan oluşmakta. 2200 yatak kapasitesine sahip, 60.000 metrekarelik bir alan içinde hizmet vermektedir. Bu güzel yatırımı Yalova iline kazandırmış bulunmaktayız. Sosyal donatılarımızla birlikte 16 adet kral dairemiz ve 1 adet başkanlık süitimiz mevcuttur. Sosyal donatılarımızın içinde 6000 m2’den oluşan SIPA mevcut. Bunların içinde saunalar, vip, aile hamamları birçok ünitemiz vardır’’ şeklinde konuştu.

Akşam yemeğinin ardından, Terma City’de konaklamak isteyen basın mensupları; hamam, sauna ve masaj hizmetlerinden faydalanırlarken, konaklama yapmayanlar akşam yemeği sonrası tesisten ayrıldılar.