Topçular,MHP ‘Milli duruş ve şühedaya vefa, millete beka’ ile bakın bir partidir

Topçular yaptığı açıklamada; ‘18 Mart 2018 tarihinde Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen, ‘Milli duruş ve şühedaya vefa millete beka’ sloganıyla tarihe geçecek bir kurultay gerçekleştirdi.Türk Milliyetçileri Ankara Spor Salonuna sığmayarak meydanlara taşarak düşmanları çatlatacak gıpta ile hatırlanacak, hayranlıkla yorumlanacak büyük bir kurultayı başarıyla gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi, dosta güven, düşmana korku salmış,Türk Dünyası’nın umudu olmuştur. 18 Mart Çanakkale Destanın, Afrin’de Ay-Yıldızlı tarihin yazıldığı Ankara Spor Salonunda da Milliyetçi, Ülkücü hareketin Türk Milleti’nin umudu olduğu gününün adıdır.

18 Mart; dedikodunun, fitne ve fesatın yerle bir edildiği, iftiranın, vefasızlığın, amansız saldırıların alçak operasyonların, ahlaksız suçlamaların, imanla, inançla bir kez daha ezildiği günün adıdır.

MHP 12’ci Büyük Kurultayı, manevi havası muhteşemdi. Türk Dünyasının umudu olmuş MHP üzerinde hesap yapan, senaryo yazan işbirlikçilerin ihanet kervanını bozguna uğratmıştır’ dedi.

 

Topçular, ‘MHP, Devletimizin teminatıdır’

Topçular açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; ‘Ülkemiz çok sıkıntılı ve zor günlerden geçmektedir. Milli bekamız tehlikede, milli güvenliğimizin tehdit altında olduğu bu süreçte, Milliyetçi Hareket Türk Milleti’nin ve Devletinin teminatı olduğunu, bu uğurda ne gerekiyorsa onu yapılacağını, dosta ve düşmana haykırmıştır.

Şer güçlerin, top yekün saldırısına maruz kalan, içerden ve dışarıdan kuşatılan her cepheden küresel saldırı altında olan ülkemiz, çok ciddi bir beka mücadelesi vermektedir. Bu hain kuşatmaları kırmak ve Türkiye’yi aydın bir geleceğe taşımak için, şerefli tarihimize, kahraman ecdadımıza, bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimize elbette büyük Türk Milleti’ne namus borcu olduğunu, Ankara Spor Salonunda bulunan ve meydanları dolduran Türk Milliyetçileri tarafından yüksek sesle haykırılmıştır’ diye sözlerine ekledi.

Topçular; ‘Ne mutlu Türküm diyene’

Topçular konuşmasının son bölümünde, ‘Herkes çok iyi bilsin ki, bu kutsal vatan sahipsiz değildir. Şanlı bayrağımız öksüz ve rüzgarsız değildir. Milletimiz yalnız ve çaresiz değildir. Kurultayımızda ki heyecan, teşkilatımıza dalga dalga yayılmış, yeni bir güç, yeni bir heyecan katmıştır.

12. Kurultayımız, karşılıksız ve milli sevgiden kaynaklanan gönül sefer birliğine dönüşmüş, Türk Milleti’nin bayramı olmuştur. Bu uğurda her şeyi göze alan, milli bekayı korumak için canını ortaya koyan Türk Milliyetçisi demiştir ki, ‘Türkiye sahipsiz değildir’.

Sayın Devlet Bahçeli, Kurultayda 1172 delegenin oyuyla, 9.kez genel başkan seçilmiştir. Kurultayımızda tecelli eden sonuçların, kutlu davamıza, partimize, milletimize, demokrasimize hayırlar getirmesini diliyorum.Ne mutlu Türküm diyene’ sözleriyle sonlandırdı.