İnce, “Her yaştan vatandaşlarımıza spor yaptırmayı hedefliyoruz"

Yalova TÜRFAD Şubesi Başkanı İbrahim İnce yaptığı açıklamada; “Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber özellikle yaşadığımız bu süreçte orta yaş ve üzerindeki vatandaşlarımızın sosyal hayat ile bağlarını güçlendirmek ve sağlıklı yaşamalarına katkı sağlamak amacı ile Kurucu Başkanımız Kenan Engin’in projesi olan Veteran futbol takımı ile önemli bir projeyi gerçekleştirerek aynı zamanda Yalova’mızın tanıtımına ve ekonomisinde az da olsa katkı sağlıyoruz.’’ 

Sıra da, Erdinç Erkorkmaz Başkanımızın Projesi var

İnce yaptığı açıklamada bir müjdeli haberi okuyucularıyla şu bilgilerle paylaştı; ‘’Alt yapı oyuncularını çoğaltarak Türk futboluna kazandırma projemiz var. Bölgemizde alt yapıları olan takımların Türkiye Şampiyonalarına katılmaları ve Yalova’nın ev sahipliği yapması için çalışmalar başlattık.

Bu konuda deneyimli Yalova sporuna önemli katkılar yapan efsane Başkan Erdinç Erkorkmaz, Türkiye Futbol Adamları Derneği TÜRFAD Genel Başkanı ve Eski BJK As Başkanı Av. Levent Erdoğan başta olmak üzere üç büyüklerin alt yapıları ile görüşmeler yaparak önümüzdeki günlerde bu dev proje hakkında da bilgilendirmede bulunacağız.

TÜRFAD Yalova Şubesi olarak, Yalova'da sporun bütün dallarının yapılacak konuma gelmesi ve SPOR KENTİ olması olma yolunda çalışacaklarımızı sürdüreceğiz. Bizlere her zaman destek olan başta valimiz ve belediye başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.