Vali Muammer Erol; “Değerli Yalovalı hemşehrilerim; bu güzel vatan toprağı üzerinde, şanlı bayrağımızın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle, kardeşçe, huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, yeni umut ve yeni hedeflerle 2019 yılına sizlerle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

  Göreve başladığım günden bugüne kadar, ilimizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespiti, devam etmekte olan yatırımların takibi ve biran önce bitirilmesi noktasında tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Türkiye'nin yaşanabilir şehirlerinin başında gelen huzur kenti Yalova'da birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan inancım tamdır.

  Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda barışın, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını temenni ederim.

  Hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Yalovalı halkımızın,  mesai arkadaşlarımın ve siz değerli basın mensuplarının 2019 yılını en içten dileklerimle kutlar;

Saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.