Villa Alle’nin tanıtım kokteyine, Yalova AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Yalova Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Yalova Merkez İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı A. Faik Aydın, Yalova Sakatlar Derneği Başkan Alpaslan Erkoç, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu, AK Parti teşkilatı, iş adamları ve seçkin davetli topluğu katılım sağladı.

     Huzurlu, konforlu ve seçkin yeni yaşam tarzının Villa Alle ile başladığını ifade eden Seher Müşfide Aybek, ‘Metrepol gürültüsü ve kargaşadan uzak, Villa Alle'nin yenilikçi ve benzersiz evleri, yaşam alanı kavramınızı değiştirmek için özel olarak tasarlandı. İnce detaylar bu kadar sade olmamıştı. Yalova’nın gözde yerleşim bölgelerinden olan Kadıköy, Villa Alle Evleri’nde yeni bir yaşam sizleri bekliyor’ dedi.

      Tasarım doğayla bütünleşen, manzara ile görsel ilişki kuran bir yaşam aksı kurmak ve bunun üzerinde gelişim sağlamak üzere böyle bir yatırım yaptıklarını belirten Villa Alle Firmasının sahibi Hakkı Metin Güleç, ‘Konut yerleşiminin girişini oluşturan, giriş platformu ile başlayan yeşil ve suyu içinde bulunduran, kot farklılıklarıyla değişken mekanlar sunan, farklı vistalara olanak veren, yer yer sosyal yaşam alanlarına açılan ve sosyal yaşam tesisi ile sonlanan bir yaşam aksı olan ‘’ALLE’’ projenin temel omurgasını oluşturuyor. Farklı plan şemaları ve farklı büyüklüklerde konut tipleri oluşturularak, konut yerleşimi içerisinde çeşitlilik oluşturuyor. Zengin dış mekan düzenlemesi ile kullanıcılara daha özel açık mekanlar sağlıyor. Alle üzerinde yer alan konutlar Alle’nin yarattığı auranın içinde bulunurken, allenin tüm imkanlarından yararlanmaktalar. Arsanın çeperlerinde konumlanan bitişik nizam düzeninde olan konutlar ise kendilerine ait büyük bahçeleri ile doğayla bütünleşmekteler’ dedi.

    Güleç, ‘Konutların ön ve arkalarında oluşturulan teraslar, bu teraslarda kullanılan pergolalar açık-yarı açık alan ilişkisini sağlıyor. Ekolojik yapıya uygun olarak tasarlanan ‘’VİLLA ALLE‘’konutlarında cephelerde kullanılan geniş cam yüzeyler ve sirkülasyon aksında yer alan ışıklıklar ile iç mekanda doğal ışık zenginliği oluşturmuş ve manzaradan optimum yararlanıldı. Çevre düzenlemesinde bölgenin ekolojik ve iklimsel koşullarına uygun az bakım gerektiren, fazla su tüketmeyen peyzaj düzenlemesi yapıldı. Tüm bu yaklaşımlar ışığında VİLLA ALLE, mekanın ve zamanın ruhuna hitap eden ve aynı zamanda yenilikçi ve farklılık yaratmayı amaçlayan özgün bir mimari konsept ile hayata sunuldu. Yeni yaşam tarzınız size dolu dolu bir hayatın kapılarını açıyor’ dedi.

    Villa Alle evlerinin satışının 250 bin dolardan başladığını belirten Güleç, ‘Özgür ruhu konuklarına farklı sosyal seçenekler sunuyor.  İncelik ve sadelik Villa Alle'nin yaşam alanlarını tanımlayan kavramlar Villa Alle'nin, tüm iç ve dış mekan çözümleri minimum detay, maksimum konfor sunmak üzere tasarlandı. Villa Alle evleri 5 ayrı tipte 30 konuttan oluşuyor. Ekolojik yapıya uygun olarak tasarlanan Villa Alle evleri gün ışığından maksimum seviyede yararlanan geniş ve ferah iç cephelere sahip. Villa Alle'de araç yolları azaltılarak size ve ailenize kalan yeşil alan arttırıldı. Otopark, teknik birimler ve depolar gibi yapılar yer altına çekilerek yaşam alanınızı daha da özgürleştirildi. Bölgenin ekolojik yapısına uygun olarak yapılan peyzaj düzenlemesinde bakımı kolay ve doğal malzemeler seçildi. Villa Alle'nin ekolojik yapıyla iç içe olan ruhu, size şehir hayatının zoraki yapaylığını unutturuyor’ Dedi.

   Konuklara, Villa Alle evlerinin tanıtımında çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber Foto: Gamze Yüksel