Yalova Belediyesi, bu sene 21.si düzenlenecek fuarda kentin daha etkili şekilde tanıtılmasını sağlamak amacıyla harekete geçti. “Dünya’da bir cennet varsa orası Yalova’dır” diyerek göreve geldiği günden bugünedek Yalova’yı en iyi şekilde tanıtmaya çalışan ve her fırsatı değerlendirenYalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Emitt Fuarının etkili şekilde kullanılması amacıyla talimat verdi. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner yönetiminde oluşturulan çalışma grubu fuarla ilgili tüm hazırlıkları gerçekleştirdi.

Stant konseptinin ana teması YÜRÜYEN KÖŞK

Emitt Fuarı ile ilgili olarak hazırlık çalışmalarının tamamlandığını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Geçtiğimiz yıl fuara katılan Turizm İl Müdürlüğümüze destek olmuştuk. Yalova’nın genelini kapsayan tanıtımlarda merkeze de ağırlık verilmesi gerektiğini geçtiğimiz yılki organizasyonda gözlemledik. Bu nedenle Yalova Belediyesi olarak bu yıl ayrı bir stant açma gereği duyduk. Yalova Belediyesi olarak yer alacağımız organizasyonda standımızın ana teması da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirası olan Yürüyen Köşk olacak. Yalova’mızın doğal ve tarihi güzelliklerini fuara gelen katılımcılara aktarırken ‘Çiçek Kenti Yalova’yı her zaman olduğu gibi ön planda tutacağız. Ülkemizin tescilli kağıt müzesine sahip olan bir kenti olarak standımız içerisinde kurulacak alanda ziyaretçilerimiz kendi kağıtlarını üretecek. Sabun çiçeğinin yapımını yine misafirlerimize standımızda göstereceğiz. Yalova’ya, kentimizin doğal ve tarihi güzelliklerine hakim arkadaşlarımız hem Türkçe hem de İngilizce olarak tanıtım yapacaklar” dedi.

Başkan Salman, 3 gün fuarda olacak

Belediye Başkanı Vefa Salman, 26-29 Ocak tarihleri arasında açık olacak olan fuarın açılış gününde ve son iki gününde fuarda olacak.Başkan Salman, gelen misafirler ile birebir diyalog kuracak. 3 gün fuarda olacağını belirten Başkan Salman; “Yalova deniziyle, doğasıyla, tarihi güzellikleriyle ülkemizin ve dünyanın ender kentlerinden biri.Bu nedenle fuarda aktif olarak yer alacağız. Bizzat fuarda olacağım ve kentimizi en iyi şekilde hazırladığımız görseller ile temsil edeceğiz” diye konuştu.