Aydede Anaokulu’nda eğitim gören öğrencilere ‘Sevimli Dostlarımız’ adlı kitabı Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal dağıttı.

Öğrencilerin bilinçlenmesi ve gelişim dönemlerinde hayvan sevgisi kazanmaları adına Yalova Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında hazırlanan projede 13 okulda 1500 öğrenciye Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından eğitimler verilerek kitap hediye edilecek.

Aydede Anaokulu’ndan başlayan eğitim öncesinde Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, minik öğrencileri ziyaret ederek kitaplarını hediye etti. Projede hayvan sevgisinin ve bilincinin arttırılmasının amaçlandığını belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Okullarda verilen eğitimin ardından anne ve babalarınızın yardımıyla size özel hazırlanan bu kitapları eğlenceli şekilde dolduracaksınız. Dengeli beslenmenin ne olduğunu, hayvan sevgisini, hayvanlardan bulaşacak hastalıklarla ilgili korunma yöntemlerini bu kitapla kolayca öğreneceksiniz. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi. Başkan Koçal, daha sonra öğrencilere kitaplarını dağıttı.