HABER: Abdullah Bozkurt

Sektöre yeni atılmış olmasına rağmen hedeflerini yüksek tutan Yalova Kokoreç İşletmecisi Serkan Akyıldız, “Ben bu sektörde yeniyim. Normalde bu riskli bir girişim ama ortağım Faruk usta 30 yıldır aşçılık yapıyor. Son 9 yılı da sadece kokoreç ustalığıyla geçti. Bu kapsamda ona olan güvencimle sektöre atıldık. Ben de kokoreç, sakatat severim. Sırf bu sevdam yüzünden böyle bir iş kurmak istedim. Biz Yalova’ya kaliteli hizmet yakıştırıyoruz. Elimizden geleni de yapacağız.” Şeklinde konuştu.

24 saat kesintisiz hizmet

24 saat açık olan mekânda kokoreçin yanı sıra köfte ve sucuk ekmek, midye dolma ve mercimek, kelle paça, işkembe olmak üzere üç çeşit çorba çeşidi de bulunuyor. “İşletme sahibi Akyıldız, “Normalde sadece kokoreç üzerine olmasını istemiştim ama yanında köfte gibi sucuk gibi seçeneklerin olması daha doğru olur diye düşündük. Ayrıca 24 saat açığız. Normalde genelgeye göre hareket ediyorduk. Kısıtlamalar kalkınca bizde 24 saat ruhsatına başvurduk. Amacımız Yalova’ya kesintisiz hizmet.” Dedi.

Covid 19 önlemleri ile açıldı

Yalova Kokoreç İşletme Sahibi Serkan Akyıldız, işletmesinde aldığı önlemlerden bahsetti. Gazetemiz muhabirine konuşan Akyıldız, “Biz tüm masalarımızda sosyal mesafe kuralına uyuyoruz. Her masamızda dezenfektan ve kolonya var. Dileyen müşterilerimiz sipariş veriyor ve bizde onlar evde kalsın diye siparişlerimizde limit kullanmıyoruz. Bir çeyrek söyleyen müşterilerimize biz sipariş ulaştırıyoruz. Bize sipariş verirken belirli bir ücretin üstünde sipariş vermesine gerek kalmıyor. Yalova Merkez ilçedeki her yere sipariş götürüyoruz. Türkiye’nin en büyük kokoreç üreticisi “İtina Göbel” den ürün alıyoruz. Biz müşterilerimize her zaman en iyiyi ve en kaliteli hizmeti vereceğiz. Biz işletmeci olarak müşterilerimizin sağlığını düşünmek zorundayız.

Akyıldız, “Kokoreç yemeyen çok kişiye kokoreç yedirdik”

Yalova Kokoreç İşletmecisi Serkan Akyıldız, ilk kez gelecek müşterilerine verdiği mesajda, “Kokoreç yemeyen çok kişiye kokoreç yedirdik. Yani ben ağzıma sürmem diyen çok kişiye, bir çeyrek daha ver dedirttirdik. Birde kokoreç farklı, ağızda kesinlikle donma yapmaz, sakatat tadı kesinlikle gelmez. Sakatat kokusu bağırsak kokusu kesinlikle gelmez. Et yemiyorum diyen kişi, kokoreç yer” ifadelerini kullandı.

Yalova Kokoreç, Yalova Merkez Şehit Ömer Faydalı Caddesi No:83/B Uzmanlar Hastanesi karşısında yer alıyor. Paket servis için: 0226 814 77 12 – 0532 566 37 77