Törene, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu, Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, öğrenciler ve aileleri katıldı.

   Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman tüm öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi.

   Öğretmenler adına konuşan Leyla Erişkin de konuşmasında öğrenciler kadar öğretmenlerin de yeni eğitim öğretim dönemine heyecanla ve sevinçle adım attıklarını belirterek, yeni eğitim-öğretim döneminin başarı, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Daha sonra kürsüye gelen gelen Yalova Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt ise, Ülkenin kalkınması ve feraha ulaşması için eğitime büyük önem verildiğini ifade ederek, “Hep birlikte el-ele vermek suretiyle Ülkesini ve bayrağını seven gençler yetiştirmenizi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

    AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun da, yeni eğitim-öğretim döneminin başarılı ve huzurlu geçmesini diledi. Yapılan konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi yapıldı. Son olarak da protokol üyeleri sınıfları dolaşarak öğrencilere başarılar diledi.