Şırnak’ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memurlarından Abdülhamit Kaya’nın cenazesi (43) binlerce Yalovalının katıldığı cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit olan polis memurlarından Abdülhamit Kaya’nın cenazesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Faruk Çelik, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yalova Milletvekilleri Muharrem İnce ve Fikri Demirel, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Yalova protokolü ve vatansever Yalovalılar katıldı.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazında şehidin babası ve kardeşleri bir an olsun şehit evlatlarının tabutunu yalnız bırakmadılar. Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, kahraman polis memurunun annesinin elini bir an olsun bırakmadan yanında durdu ve kederli annesi teselli etti.  Gözyaşlarının sel olduğunu cenazede TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım’ın şehit ailesine gönderdikleri mesajlar okundu. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naşı tekbirler, salâvatlar, dualar ve sloganlarla Yalova Polis Mezarlığına defnedildi.

 

Bizde Yalova Manşet Gazetesi olarak canı pahasına vatanına savunan kahraman şehit polis memurumuz Abdülhamit Kaya’ya Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.