Özbek “Her zaman göreve hazırız”

UMKE Takım Lideri Özkan Özbek açıklamasında; “Her zaman göreve hazırız. Görev bizim için kutsaldır. Ne zaman çağırılsak oradayız. Görevimizi yapmaktan her zaman gurur duyduk. Devletimizin, milletimizin her zaman yanındayız” şeklinde duygularını paylaştı.

Kaşıkçı, ‘’Göreve her zaman hazırız’’

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Halim Kaşıkçı da ihtiyaç oldukça başka grupları da gönderebilecek durumda olduklarını vurgulayarak; “Şanlıurfa’nın 3 ayrı ilçesinde kurulacak Sahra Hastanelerinde arkadaşlarımız görev yapacaklar. Bölgede 2 tane 112 ambulansımız ve 2 ayrı 112 ekibimiz görev yapmaktadır. Toplamda bölgeye 12 kişi gidiyor. Şu anda bölgede 9 kişi bulunuyor” dedi.

Erol “Gayretleri takdire şayan”

Yalova Valisi Muammer Erol “UMKE Takımı, sağlık personeli olarak görevlerinin dışındaki gönüllü hizmetler için de öne çıkmış ve külfeti zaten omuzlamışlar. Dolayısıyla bu yönüyle gayretleri takdire şayan. Milletimiz ne zaman nerde görev verirse versin orada da en iyi şekilde ve samimiyetle, özveriyle görev yapmaktadırlar. Allah gayretlerini bereketlendirsin, sağlıkla gidip gelsinler. İnşallah, Milletimiz ve hepimizin gayretiyle bu tür sıkıntılardan başarıyla çıkarız.”

Kur’an Tilaveti ve Bayrak Teslim Töreni’nden sonra program son buldu.