Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikler kapsamında 06 Nisan günü Polis Şehitliği ziyaret edildi ve akşam namazına müteakiben Kubbeli Cami’de şehit olan polisler için Mevlüd-i Şerif okutuldu.

10 Nisan Pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Emniyet Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı’na konuldu. Tören protokol konuşmalarıyla son buldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenin ardından Gazi Paşa Caddesinde bulunan Polis Lokalinde Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık kutlamaları kabul etti.

Vali Yılmaz’a ziyaret

Vali Tuğba Yılmaz’ı, her yıl 04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve beraberindeki Emniyet Mensupları makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yaptığını ifade ederek İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’ın şahsında tüm Emniyet Mensuplarımızın Polis Haftasını kutladı.

Haber: Sezgin Altınel