‘Yalova’da yaşamanın ve kamuda görev yapmanın bir ayrıcalık’ olduğunu ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “öncelikle ilimize atanan üç yeni Vali Yardımcımıza Yalova’mıza hoş geldiler diliyorum, yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun. İzmir, Denizli ve Kırşehir illerimizde kamu hizmetleri yaptılar, önemli projelere imza attılar ve bugün Yalova’da görev yapıyorlar. Marmara bölgesinin parlayan yıldızı Yalova’da görev yapmaktan mutlu olacaklarını, Yalova’yı çok seveceklerini düşünüyorum. Yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum. Kendilerinden önce görev yapan Vali Yardımcılarının da Yalova’da başarılı ve önemli çalışmaları oldu, bu vesile ile onara da teşekkür ediyorum. Memleketimizin her köşesinde vatandaşlarımıza hizmet etmek bir şanstır.

Yalova’da kamu hizmeti yapmak ise ayrıcalıktır. Valiliğimiz, Belediyelerimiz, Üniversitemiz, özel ve kamu kurumları koordineli olarak çalışmakta ve bütün birimleri ile ilimizin her köşesinde büyük ve önemli hizmetler, yatırımlar yapmaktayız. Siyasette, ekonomide ve kalkınmada istikrar ve Merkezi Yönetimin başarılı politikaları, hizmetleri hem ülkemizi hem de Yalova’mızı baştanbaşa değiştirmiştir.

Millete hizmet yolunda çıktığımız bu yolda Hükümetlerimiz, vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri layık görmüş, en büyük yatırımların da milletimiz için gerçekleşmesini sağlamıştır. Devletimiz, her alanda sosyal devlet anlayışını hâkim kılarak, birçok alanda uluslararası standartların da üzerinde vatandaşlarına hizmet etmektedir. Bizler görevlerimizdeki sorumluluklarımızı özenle yerine getirirsek ve mevcudun veya standartların üzerinde ne yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz dediğimiz, yaptığımız sürece üzerimize düşeni yapmış olacağız. Bunun için çok çalışacağız, çünkü daha fazla çalışmak ve daha fazlasını üretmek durumundayız” dedi.

Vali Yardımcıları Fatih Ahmet Kurt, Kenan Örten ve Hasan Gürsoy yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Milletvekili Coşkun’a, Rektör Eruslu’ya ve Başkanvekili Avar’a teşekkür ettiler.