Açılışa, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, CHP'li Çiftlikköy belediye meclis üyesi (mimar)Savaş Dinçer,  Yalova halkı, esnafı, Karadağ Yapı Marketi’nin çalışanları ve birçok davetli, katılım sağladı.

          Kurban kesimi ve dualar eşliğinde açılan Karadağ Yapı Market’in açılış kurdelesini, Karadağ Yapı Market’in sahibi Mustafa Karadağ ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal kesti.

      Böyle bir işletmenin Yalova’da olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, işletme sahibine ve Yalova halkına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

      Hırdavattan-el aletlerine, ev gereçlerinden inşaat ve hobi malzemelerine kadar eviniz, bahçeniz ve ofisiniz için aradığınız her şeyin Karadağ Yapı Markette olduğunu söyleyen Karadağ Yapı Marketi’nin sahibi Mustafa Karadağ, ‘Sektörümüzdeki amacımız, en kapsamlı, değişimin öncüsü, itibarlı bir marka olma vizyonu, sosyal ve çevre sorumluluğu bilincinde, güvenli ve başarılı bir işletme olarak, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmek olacaktır. İşletmemiz Yalova halkına hayırlı olsun’dedi.

   Açılış dolayısıyla, birçok üründe indirimler yapıldı.

Konuşmaların ardından, davetliler Karadağ Yapı Market’i gezdiler.

Haber Foto: Gamze Yüksel