Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, “Sabrına sığınarak, sevabına inanarak, merhametine şükrederek ruhlarımızı ihya ettiğimiz mübarek Ramazan ayının sonuna vasıl olduk. Millet olarak; birlik ve beraberlik duygusu ile güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk ve dayanışma köprülerinin atıldığı bir Ramazan Bayramı’nı daha birlikte idrak etmenin sevinci içerisindeyiz.

Büyüklerimizin küçüklerine şefkat ve sevgisini en bariz şekilde gösterdiği, küçüklerin de büyüklerine saygı ve hürmette en cömert olduğu bu günler, birbirimizi daha iyi anlamaya da imkân tanıyan zaman dilimleridir.

Maalesef ki yaşamakta olduğumuz salgın süreci, eski bayramlarda olduğu gibi akraba ve komşu ziyaretlerine, dost ve yakınlarımızla kucaklaşmaya engel olmaktadır. Lakin gönlümüzü burkan bu süreç, yakın ve komşularımız başta olmak üzere şehrimizdeki ve gönül coğrafyamızdaki yoksulların dertlerine derman olmaya, telefonla da olsa büyüklerimizin hatırlarını sorup küçüklerimizi sevindirmeye engel olmayacaktır.

Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği salgın sürecinde Yalova eğitim camiası olarak insanlığın büyük imtihanlarla sınandığı bu günleri bir an evvel arkamızda bırakmayı temenni ediyoruz. İnanıyoruz ki milli ve manevi değerlerimiz kenetlenerek her türlü zorluğu aşmamıza bir vesile olacaktır.

Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ederken, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tüm eğitim camiamızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ülkemiz ve dünya için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”