Her Yaşa Göre Stant yapıldı

Yalova’nın en işlek meydanlarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında farklı günler de iki ayrı stant açıldı. Açılan stantların ilki tamamen çocuklara yönelik olurken; çocuklarla yüz boyama, puzzle, boyama kitabı, kum boyama etkinlikleri ile süsledi. İkinci stantta ise; tamamen yetişkinlere yönelik gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikte Yalova İl Sağlık Müdürlüğünün katkıları çok fazla oldu. Karbon monoksit testi ile yetişkinlerin sağlık ve bağımlılık dereceleri belirlendi.

Çetinkaya’dan samimi söyleşi

Yeşilay Yalova Şubesi ve My Kolej’in ortak olarak düzenlediği Yeşil Sahne Programı Özdilek AVM’de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda My Kolej’in öğrencileri şiir ve tiyatro etkinlikleri ile Yalovalıların önüne çıkarken, Yeşilay Yalova Şubesinin misafiri olan Yeşilaycı ve Milli Rallici olan Sayın Burcu Çetinkaya, Genel Merkez Gençlik Birimi Uzmanı İsmail Memiş’in modaratörlüğünde söyleşi gerçekleştirildi. Yoğun ilgi ve alaka gören programa birçok üst düzey bürokrat ve siyasetçi katıldı. Sayın Çetinkaya’nın samimi ve içtenliği ise Yalovalıları memnun etti. Burcu Çetinkaya, programın sonunda katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirirken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hasebiyle Çiftlikköy’de ikamet eden Huriye Teyze’ye çiçek takdim etti.

Gönüllülerle Birlikte Yürüyüş düzenlendi

Yeşilay Yalova Şubesi, gönüllülerle birlikte yürüyüş düzenledi. Düzenlenen yürüyüşe, genç Yeşilay Kulübü, Kadın Komisyonu ve Eğitim Komisyonu katılırken, birçok okul da öğrencileri ile birlikte katıldılar. Minik yürekli Yeşilaycıların yaptıkları pankartlarla birlikte Yalova sahilinde gezerek farkındalık oluşturdular.