Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Manşet, Çiftlikköy, Çınarcık gazeteleri imtiyaz sahibi Ayhan Polat, Etik Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Samancı, Çınarcık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Cemiyet Genel Sekreteri Emine Ballı, Çiftlikköy Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Karadeniz, Radyo Gözde Sorumlu Yayın Müdürü ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Kutsi Aksay, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Çınarcık Belediye Başkanı Vekili Nizamettin Balkaya, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’i makamında ziyaret ettiler ve belediye başkanlıkları görevlerinde ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundular.

YGC Yönetiminden ilk ziyaret Yaman’a yapıldı

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 14.00’da 31 Mart Mahalli seçimlerinde 3. kez Çınarcık ilçesi Koru Beldesi Belediye Başkanı seçilen Kamil Yaman’a ziyarette bulundu.

  Yaman, Yalova Gazeteciler Cemiyeti heyetini makamında kabul etti. Yalova Gazeteciler Cemiyeti hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Polat, ‘2016 yılında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 9. Başkanlar Kurulu Toplantısına 3 gün ev sahipliği yapan Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ne diğer kurumlar gibi Koru Belediyesi de destek oldu. Başkan Yaman’a yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederim’ dedi.

  Yaman ise, ‘Türkiye’nin dört bir tarafından Yalova’ya gelen il, ilçe cemiyet başkanlarına Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliği yapması, ilimizin değerleriyle tanıştırmasını çok önemsiyoruz. Belediye olarak üzerimize düşeni yaptık’ şeklinde konuştu.  

  31 Mart Mahalli Seçim çalışmaları, Yalova ve Türkiye siyaseti hakkında görüş alış-verişi yapıldı. Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Polat, Koru Beldesi Belediye Başkanı Kamil Yaman’a özel olarak el işlemesiyle yapılan İznik çini işlemeli duvar saati hediye etti.

  Yaman kendisi için hazırlanmış saati kabul ederek, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’a, Mustafa Kemal Atatürk imzalı kahve bardağı taktim etti.

 Toplu halde fotoğraf çekiminin ardından Koru Beldesi Belediye Başkanı Kamil Yaman’a yapılan, ‘Hayırlı olsun’ ziyareti sonlandı.  

YGC Yönetimi, Balkaya’ya ‘Hayırlı olsun’ dedi

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi 2. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretini, aynı gün, saat 15.00’da 31 Mart Mahalli seçimlerinde Çınarcık Belediye Başkanı seçilen Numan Soyer’e yaptı.

  Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in şehir dışına acilen çıkmasından dolayı, Çınarcık Belediye Başkanı Vekili Nizamettin Balkaya ile başkanlık makamında görüşen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Başkan Vekili Balkaya’ya görevlerinde ‘Hayırlı olsun’ dedi. Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile Başkan Vekili Balkaya, Çınarcık ilçesi hakkında uzun bir süre fikir alışverişinde bulundular.

  Yapılan görüşmenin ardından Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Polat, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer için hazırlanmış olan el emeği, çini işlemeli duvar saatini hediye etti.  Çınarcık Belediye Başkanı Vekili Nizamettin Balkaya’ya hediyeyi takdim eden YGC yönetimi çekilen toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyareti sonlandırdı.

YGC Yönetimi, son ziyareti Nurten’e yaptı

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, günün son ziyaretini, 31 Mart Mahalli seçimlerinde Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Nurten’i makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti, başarı temennilerinde bulundular.

  Başkan Nurten, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimini makamında ağırlarken, Teşvikiye Belediyesi’nin son 5 yılda çok kötü yönetildiğini söyleyerek, müfettiş için şikayet dilekçesi hazırladıklarını itiraf etti.

  Teşvikiye’nin doğası ile var olduğu gerçeğini bildiklerini söyleyen Nurten, ‘Teşvikiye’nin değerlerini korumak, beldenin çağdaş, sorunsuz hizmet alan bir yerleşim noktası olması için, Teşvikiye’ye gelenlere huzurlu bir ortam oluşturmak için bu göreve talip olduk. Teşvikiye’ye bir yılda giren araç sayısı Bolu Kartalkaya, Erzurum Palandöken Kayak merkezlerinden daha fazla. Teşvikiye uzun vadisi, doğa ile iç içe mekanları, şelale ve yaylasıyla önemli bir turizm beldesidir’ dedi.

  Yapılan hoş muhabbet ve sohbet sonrası Yalova Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ayhan Polat, Teşvikiye Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Nurten için hazırlanmış olan el emeği İznik çini işlemeli duvar saatini hediye etti.

  Saati makam odasının en güzel köşesinde yer vereceğini söyleyen Teşvikiye Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Nurten ile Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi beraber çektikleri toplu fotoğrafın ardından ziyaret sonlandı.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran