Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin 7 Eylül 2018 tarihinde, 8. Olağan Genel Kurulu’nda yönetime seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri YTSO Başkanı Tahsin Becan ve yönetimine ziyarette bulundular.

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve 3. Göz Gazetesi İmtiyaz İrfan Aydın, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Saymanı ve Anadolu Ajansı Termal ilçe muhabiri Onur Erdik, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Etik Gazetesi İmtiyaz Sahibi ayrıca Anadolu Ajansı Altınova Muhabiri Nevzat Samancı ziyarette hazır bulundular.

  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Şenel, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gençer ve Genel Sekreter Taner Eriş bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

  Başkan Polat Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşu, yapısı, işleyişi hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu.

  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Becan Yalova’da birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin birleştirici bir yapıda olduğunu söyleyen Polat, ‘YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu Üyelerini bu girişiminden dolayı kutluyorum. Siyaset üstü bir yapıya sahip YTSO örnek bir kurum olarak görülüyor. Diğer kurumların da aynı şekilde kentin menfaatlerini ön safhada tutacak bir duruş sergilemelerini arzuluyorum’ dedi.

  Başkan Polat’ın bu düşüncelerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden YTSO Başkanı Becan, ‘Yalova’nın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Biz YTSO da siyaset dahi konuşmayız. Her siyasi görüşte yönetim kurulu ve üyelerimiz var. Her kesin görüşüne saygı duymak zorundayız’ şeklinde düşüncelerini paylaştı.

  Yıl sonu gibi Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin lokalinin açılacağı müjdesini veren Başkan Polat, ‘Yalova Gazeteciler Cemiyetine yakışır bir lokalinin açılışında hep beraber olacağız. YTSO’nun Yalova medyasına verdiği önemi çok iyi biliyoruz. Karşılıklı iyi ilişki ve iletişimin devam etmesini temenni ediyorum’ dedi.

  Yapılan ikram ve kentin genel sorunları hakkında yapılan sohbet ile ziyaret tamamlandı.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter