Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Birol Önderoğlu ile Muhammet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Saraç, Okan Güner, Özkan Şenel, Galip Atik ve Hakan Gencer, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek ile Meclis Üyesi Ali Varol’dan oluşan YTSO Heyeti TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

 

Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yeni dönemde görev alan tüm yöneticileri ayrı ayrı tebrik etti. Dört yıl boyunca başarılı projelere imza atacaklarından şüphe duymadığını dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Yalova Sanayi ve Ticaret Odası’nın yeni projelerini yakından takip edeceğim, Yapacağınız her çalışmada TOBB olarak yanınızdayız." dedi.

 

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan,  Yalova ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra, ilimizde kurulma çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili sürecin hızlandırılması ve yeni YTSO Hizmet binası ile ilgili destek talebinde bulundu.

 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu bir kez daha TOBB Başkanı olarak görme arzusunda olduğunu ifade eden Becan, Ağustos ayı içerisinde yapılacak TOBB Genel Kurulu’nda Yalova olarak kendilerine destek vereceklerini belirtti.