Kul hakkı yemeyi belediye imkânlarını kullanmayı bırak

       Salman, ‘Her kuruşunda kul hakkı olan Belediye kaynaklarını kullanarak, toplantılar düzenlemeyi, yemekler yedirmeyi, kış ortasında bedava bisiklet dağıtmayı, insanları o toplantıdan bu toplantıya taşımayı bırak derken, şimdi de Karanfilevleri’nden binlerce torba erzak dağıtmaya başladı. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Yalovalılar bunları görmüyor, bunlara kanıyor sanıyorsa yanılıyor. Her gittiğim yerde insanlar bu yaptıklarından şikâyet ediyor. Hesabını sandıkta soracaklarını söylüyorlar. Yine tüm kamuoyu biliyor ki, bunları hem Belediye imkanlarını kullanabilmek için yapıyor hem de adayı olduğu AKP’nin adının geçmemesi için. Yaptığı hiçbir etkinlikte partisinin tek bir bayrağı, tek bir pankartı bile yok. Siyasi partiler hiç kimsenin oyuncağı değildir. Hiçbir aday mensubu olduğu siyasi partiden üstün değildir. Ey AKP’liler, partinize geçtikten sonra aday yaptığınız kişinin yakasında kaç kez parti rozetinizi gördünüz? Hangi etkinliğinde parti bayrağını kullandığına şahitlik ettiniz? Partinizle ilgili hangi söyleminden sonra bu bizim adayımız diyerek gurur duyabildiniz? Ortada AKP’den utanan bir AKP adayı var.

Örgütünün hatta Milletvekilinin fikrini bile almadan Yalova Belediyesi’nin 5. katını Paralel Parti Merkezi’ne dönüştürdüler. Belediye Meclis üyesi adaylarını bile burada belirlediler. Belediyenin resmi internet sitesini Paralel Parti Merkezlerinin yayın organına dönüştürdüler. Oradan bile üyesi olmaktan utandıkları AKP’lerin oylarını, AKP’lilerin bağımsız idarelerini hiçe sayarcasına tekellerine almış gibi açıklamalar yapıyorlar’ dedi.

          Salman, ‘AKP’li olmaktan utanan Koçal’ın tek derdi ne olursa olsun kendisinin Belediye Başkanı olmasıdır. Bu yüzünü de AKP’nin alternatifiyim demesine karşın AKP’ye geçerek gösterdi. Şimdi de sanki insanlar hala onun gerçek yüzünü görmemişler gibi hala Paralel Parti Merkezi’nin web sitesine çevirdiği Belediyenin resmi internet sitesinden CHP’lilerden, MHP’lilerden DP’lilerden ödünç oy dilenmeye devam ediyor. İnsanın biraz yüzü kızarır, azıcık utanma duygusu olur. Bunun ve yanındaki Mutlu azınlığın artık yüzleri bile kızarmıyor. Çünkü ar damarları çatlamış’dedi.