Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak incelemelerde bulunan Başkan Salman, işyerlerinin önünü temizleyen esnafa hayırlı işler dileyerek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, karla mücadele çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Yoğun yağışın başladığı andan itibaren 24 saat esasıyla kriz merkezinde çalıştıklarını hatırlatan Başkan Salman, “600 ton tuz kullanıldı. Görevli personel sayımıza takviye yaparak 40’a çıkardık. Ana arterlerimiz yağış başladığından beri hiç kapanmadı. Mecbur kalmadıkça vatandaşlarımızın özel araçlarını değil toplu taşıma araçlarını kullanması önemli” dedi.

Salman: Esnaf ve vatandaşımızın desteğini çok önemsiyoruz

Vefa Salman, temizlik işleri ekiplerinin de kaldırımlarda kar küreme çalışması ve park bahçeler birimi ekiplerinin de tehlike oluşturan ağaçların budanması çalışmalarını yaptığına dikkat çekerek “Ancak kaldırımlar konusunda duyarlı vatandaşlarımızın çalışmaları da çok önemli. Evinin ya da dükkanının önünde kar küreme çalışması yapan esnafımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu duyarlılık sayesinde şehir içinde yayaların hareket kabiliyeti daha da artacaktır.  Bu konuda tüm vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan destek bekliyoruz” dedi