Erbakan Vakfı Yalova Şubesi Başkanı İbrahim Yıldırım, "Erbakan Vakfı uzun zamandan beri âtıl kalan Milli Görüş’ün ilmi, iktisadi, sosyal ve siyasal projelerini yeniden hayata geçirmek ve bu doğrultuda ahlak ve maneviyatı yüksek ve sağlam kadrolar yetiştirmek, bu kadroların ülkenin ve milletin ihtiyaçları doğrultusunda etkin çalışmalarını sağlamak, ülkenin Ortadoğu’nun ve dünyanın yaşadığı sosyal tufanın bertaraf edilmesi için var olan Adil Düzen projelerini güncelleyip tedavi yöntemleri geliştirmek, D-8’i aktif hale gelmesi için kurulmuştur" dedi.

Erbakan Vakfı Yalova Şubesi Başkanı İbrahim Yıldırım, yıllarca Eğitim-Bir-Sen çatısı altında hizmet ettiğini, bu görevi devralan genç kardeşlerinin hizmet bayrağını zirveye taşıyacaklarından emin olduğunu, bundan sonrada hak yolunda birlikte mücadele edeceklerini dile getirdi.

Eğitim-Bir-Sen şube başkanı Uğur Hakan Tan ise bu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek yönetim kuruluna teşekkür etti.

Tan,  “Sayın Necmettin Erbakan’ın ülkemize büyük hizmetlerinin olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Bugün ülkemizde yapılan büyük hizmetlerin baş mimarlarını Hoca’nın yetiştirdiğini unutmamamız gerekir. Bu ülkeye hizmet edenleri unutmayan gençlerin, Hoca’mızı da her zaman rahmetle yâdedeceği muhakkaktır. Sayın Necmettin Erbakan Hoca’mızın siyasî ve lider kimliğini tanıtmak ve ismini yaşatmak gibi şerefli bir görevi üstlenen Erbakan Vakfı’nın; Milli Görüş projelerini aslına sadık kalarak geliştirmeye çalışan, Milli Görüş hareketinin Hoca’mız tarafından belirlenmiş istikametinden sapmadan devam etmesi için gayret sarfedeceğine inancımız da tamdır. Hatta bu vakfın, gençleşme ve yenileşme adı altında Hoca’nın düşüncesinden sapma meyli gösteren görüş ve yaklaşımlara karşı da bir sübap görevi göreceği gibi yine Hoca’mızın tamamlamaya ömrünün kifayet etmediği hizmetlerin tamamlanmasında da büyük misyon üsleneceğine inancımız tamdır.”