Başkan Oral, 11 ayın Sultanı’nı uğurlamanın hüznünün, bayrama kavuşmanın sevincinin yaşandığı günlerde olduğumuzu ifade ederek, “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir” dedi.
“EŞSİZ BİR FIRSAT”
Bayramların toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için eşsiz bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Oral, “Bayramların huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olduğu, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçükleri sevindirmeyi, büyüklere saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatır.
“KUTLU OLSUN”
Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bu nedenle; Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyor, Bayram'ın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.