Altınova Sahilinde yer alan Bafeus Beach’te yeniliklere devam ediyor. Altınova Hersek Köyü Hersek Plajında yer alan Osman Gazi Köprüsü manzarasına sahip Bafeus Beach’in restoran bölümü düzenlenen törenle hizmete girdi.

Görkemli açılış

Bafeus Restoran’ın açılışına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel ve belediye Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Huzurlu bir ortamda, kaliteli lezzetin durağı

Yaz sezonunda özel localarıyla ve kapalı mekanda vatandaşlara hizmet eden Bafeus Beach, restoran bölümüyle hizmet yelpazesini genişletiyor. Balık ürünleriyle bölgede iddialı olduklarını, çok özel ve doğal kahvaltı seçenekleriyle misafirlerine hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Bafeus Beach işletmecilerinden Hüseyin Argün, “Misafirlerimize huzurlu bir ortamda, kalite ve lezzeti bir arada sunmanın çabası içerisindeyiz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.