“Öğrencilerimiz Sportif Ve Kültürel Etkinliklerde Moral Depoluyor"

Yalova İl Milli Eğitim Müdür Ali Tosun 23 Nisan Spor Şenlikleri ile ilgili yaptığı açılış konuşmasında; “Öğrencilerimizin okul ve hazırlandıkları sınav maratonuna destek verebilmek adına tüm öğretmenlerimizle her dönem olduğu gibi bu yılda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bu yoğun tempoda 2.4si düzenlenen 23 Nisan Spor Şenlikleri, gerek öğretmenlerimiz gerek öğrencilerimiz için önemli bir moral ortamı. Öğrencilerimiz bir yandan spor yaparak deşarj oluyorlar, bir yanda da farklı eğitim gören arkadaşlarıyla kaynaşma ve tanışma fırsatı elde ediyorlar.

Bu organizasyonun en önemli yanı ise öğrencilerimizin milli bayramımızın değerini en iyi şekilde anlaması. Çocuklarımıza spor yapmasını özendirmeliyiz. Amacımız, ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizi sporcu disipliniyle yetişmiş nesillere bırakmak. Çocuklarımız, spor yaparlarsa kötü alışkanlıklardan da uzak tutabiliriz.

Turnuvalara katılan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bu turnuvanın tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvaya katılan öğrencilere ise, “Öncelikli hedefimiz dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ettiğimiz bir turnuva olmasını istiyoruz” diyerek katılımcılara başarılar dilediler.