Altınova Belediyesi ve Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü işbirliğiyle bu yıl ilki yapılacak olan “77 Tual 77 Fırça Yalova” çalışmaları hızla sürüyor.

 

Komisyondan Oral’a Ziyaret

 

Yalova ilinin ilçeleriyle birlikte sahip olduğu değerler tuale yansıtılacak. Çalışma ile ilgili oluşturulan komisyon bir araya gelerek, çalışmaları değerlendirdi.

Mehmet Sait Başaran Başkanlığındaki komisyon; Hakan Beykoz, İlhan Aydan, Cemal Bektaş, Ayşegül Arat, Mehmet Şahinal, Alev Hasanoğlu, Dolunay Atuk, Ayşegül Bilgin’den oluşan “Altınova Belediyesi 77 Tual 77 Fırça Yalova” Çalışma Komisyonu, Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Türk Ressam Ahmet Güneştekin katılacak

 

Başkan Oral, çalışmalardan dolayı komisyon üyelerine teşekkür etti. Ziyaretin ardından komisyon üyeleri Altınova Belediye Binasını ve sergi alanını gezerek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 15:00’te Altınova Belediye Binası 4. Katında gerçekleştirilecek olan etkinliğe Dünyaca ünlü Türk Ressamı Ahmet Güneştekin de katılarak, resim sevdalılarıyla buluşacak.

Komisyon Başkanı ve Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran yaptığı açıklamada, “İl genelinde belirlenen değerlerimiz, öğretmen ve öğrenciler tarafından resmedilecek. Etkinliğin ardından katılımcılara belge de verilecek. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz çalışmanın ilimizin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz’’dedi.