Altınova İlçe Halk Kütüphanesi açılışında, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve MilletvekiliFikri Demirel, Yalova Merkezde bulunan İl Halk Kütüphanesinin daha modern ve donanımlı bir şekle getirileceği sözünü verdi.

Açılışa, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Adalet ve Kalkınma Partisi Fikri Demirel, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler Alkan, CHP İl Başkanı Ertan Şener, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Parıldar, Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Orman İşletme Müdürü Mehmet Murat Bilinmiş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Sezen, katıldılar.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu; ‘’Kütüphane, Yalova’ya ve Altınova’ya hayırlı uğurlu olsun. Bizim için çok önemli olan bu açılış gününde, bizleri yalnız bırakmayan, sevincimize ortak olan kurum müdürlerimize ve katılımcılara yürekten teşekkür ediyoruz’’dedi. Haber: Emine Ballı