Ünlü Tiyatro Sanatçısı Mehmet Efe Bulşan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutladı. Oyunculuğunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinin Türkiye'deki önde gelen isimlerinden, aynı zamanda Türkiye Sosyal Medya Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Bulşan yaptığı yazılı açıklamada; Oyunculuğu çok seviyorum. Hayatın içinde bazen hıçkıra hıçkıra kahkaha da atsanız, oyunculuk insanın damarlarına işliyor. İşimi her zaman profesyonelce yaptım ve asla özel yaşantımı işime yansıtmadım. Sahnede başka, sivil hayatta başka olmak çok zor. Bugün hayatımı film yaparsam, eminim ki gişe rekorları kırar. Oynadığım ilk oyun, "Ölümü yaşamak" Orhan Asena'nın yazdığı oyundu, o heyecanımı hiç unutmam. O günden beri sahnedeki şevkim, heyecanım hiç bitmedi,bitmeyecek, hiç dinmedi, dinmeyecek.

Tiyatro insanı, insana, insanla, insanca anlatma sanatıdır. Tiyatro yazarı, yönetmeni Haluk Işık’ın sözlerindeki gibi, "Ruhumuzu, sanattan başka hiçbir şey arındıramaz. Bunun için ömür tüketenlerin ise sizden yani seyircilerinden başka kimsesi yoktur.

Tiyatro, bir memleketin kültür düzeyinin aynasıdır. Hepimiz düzey belirleme sınavındayız. Kazandığımızda, ülkemiz ve çocuklarımız kazanacak. Yaşasın tiyatro. Bu vesile ile tüm tiyatro sanatçılarımızın ve seyircilerimizin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.