Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Kirazlı Sanayi Sitesi’nde bulunan 10.200 metrekarelik arazide yapacağı Yalova Engin Sanayi Sitesi’yle tam bir yatırımcı ve sanayi olduğunu kanıtlayacak.

 

Toplam alanı 10.200 metrekareyi bulan ve 6100 metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek Yalova Engin Sanayi Sitesi’yle Yalova bir sanayi sitesine daha kavuşacak. Yatırımcıların son dönemde ilgi noktası olan Yalova’ya bir yatırım da Yalova’nın yetiştirdiği ve Yalova’da sanayisinden sporuna her alan da ismini duyuran Kenan Engin’den geldi.  Toplamda 60 adet dükkanın bulunacağı ve adeta Yalova’da örnek teşkil edecek Yalova Engin Sanayi Sitesi’yle yeni yatırımcıların ve yeni üretim alanlarının kapısı açılırken vatandaşa da iş imkanı doğacak.

 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin’in çocukluk hayallerinden biri olan Engin Sanayi Sitesi, şimdiden yatırımcıların ve esnafın ilgi odağı oldu. Satış işlemlerinin kısa bir süre öncesinde başladığını kaydeden Engin, şimdiden 20’ye yakın dükkanın satıldığını belirtti.

 

“Çocukluk hayalimdi…”

Engin,” Yapımına başladığım bu sanayi sitesi benim çocukluk hayallerimden birisiydi. İmkânlar dâhilinde bugün başlaması şansı yakaladık. Yaklaşık olarak on gün önce satışlarımız başladı ve talep oldukça yoğun. Toplam alanı 10.200 metrekareyi bulan ve 6100 metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek olan bu sanayi sitesinde Yalova’da hali hazırda bulunan sanayi sitesine göre çok farklı olacak. 60 adet dükkânın bulunacağı Engin Sanayi sitesinde 105 metrekare dükkan kullanım alanı ve dükkan önlerinde 35 metrekare açık iş yeri olacak.  Dükkânın yüksekliğiyse 7 metre olacak. Dükkan derinliği 15 metre genişliğiyse 7 metre olacak.  Yine her dükkanın otomatik kepenk kapıları, sandviç panel çatılar, dekoratif sıva iç cephe olacak.  Dükkan zeminleri tamamen vakumlu  beton olacak. Engin Sanayi sitesini diğer sanayi sitelerinden ayıracak en büyük özellik, 10.200 metrekarelik alanın hepsi dükkana ayrılmamış olacak. Sosyal Tesislerinden tutunda, kafeteryalara, umumi tuvaletlere kadar her şey olacak. Her dükkanın karşısında kendisine ait araç park edeceği yer olacak. Yol genişliği 16 metre olacak ve araçlar rahatlıkla hareket ederken mal indirme veya yükleme durumunda bir trafik sıkışıklığı söz konusu olmayacak. Yapacağımız proje tamamen modern sanayi sitesi şeklinde olacak ” şeklinde konuştu.

HABER- FOTO: BARIŞ GÜR