2015 yılının Ekim ayında Solay çifti tarafından kurulan, Piyano ve Şan Öğretmenliğini Özer Solay’ın yaptığı, Kişisel Gelişim Uzmanlığını emekli eğitimci Dilek Solay’ın üstlendiği Gülümse Kişisel Gelişim ve Sanat Merkezi Yıl Sonu Gösterisi 25 Haziran 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

Gülümse Kişisel Gelişim ve Sanat Merkezi’nin gelenekselleşen ve her yıl Haziran ayında düzenlenen Yıl Sonu Gösterisi bu yılda muhteşem görüntülere sahne oldu.

Bu yıl farklı olarak düzenlenen program 2 gün boyunca devam etti. Programda; piyano, gitar, keman ve şan öğrencileri performanslarını sergilediler. Farklı enstrüman çalan öğrencilerin ortak sergilediği müzik parçaları konuklar tarafından alkışlarla taçlandırıldı.

Programın 2. gününde; şefliğini Özer Solay’ın yaptığı Yalova’nın ilk ve tek bayan ritim grubu olan ‘Gülümse Ritim Topluluğu’ tarafından yapılan performanslar büyük beğeni topladı.

Müzik ve kişisel gelişim olmak üzere iki temel alanda; sevgi, güler yüz ve kaliteli eğitimden ödün vermeden çalışan Gülümse Kişisel Gelişim ve Sanat Merkezi, müzik alanında 35 yıllık piyano ve şan hocası Özer Solay ile piyano, şan, müzik okullarına hazırlık, nota ve beste eğitimi, ritim vb. branşlarda eğitim vermektedir. Ayrıca gitar, keman, ney, bateri vb. enstrümanlar için kişiye özel ve grup çalışmaları yapılmaktadır.