Yalova Valisi Osman Çapalı, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ve eşi Suna Koçal, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Gürel, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Cemil Fitoz, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu’nun yanı sıra, Yalova’da faaliyet gösteren birçok başarılı işadamı yemeğe katılan isimlerdi.
 
 Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ın da katıldığı iftar, güzel bir atmosferde geçti.
 
 Ağustos ayının yaz serinliğinde, mükemmel bir doğa ile iç içe yapılan iftarda misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Limak Termal Butik Hotel personeli, bütün davetliler tarafından takdir ve beğeni aldı.
 
 Yalova’nın böylesine ciddi ve örnek gösterilecek bir işletmeye kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen misafirlerin ortak görüşü, Limak Termal Butik Hotel’in kaliteli hizmetiyle, müşteri profiliyle farklı bir hizmet anlayışıyla, bu kente önemli artılar sağlayacak bir işletme olduğu görüşünde birleştiler.
 
 İftar yemeğinde, Yalova Musiki Derneği Başkanı Faruk Öskan ve dernek üyelerinin yaptıkları Türk Sanat Müziği eserleri, geceye katılanlara hoşça vakit yaşattı.