Mehmet Tunalı, Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Kent Konseyinin ilk genel kurulu Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz’ın başkanlığında toplandı. 

     Salt çoğunlukla toplanan konsey, saygı duruşu ile başladı. Subaşı Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz’ın Kent Konseyi ile ilgili yaptığı konuşması ile devam etti.

     Ardından Divan Kurulu’nun denetiminde; belde vatandaşlarından Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu, Kent Konseyi Başkanı seçildi.

   Yönetim Kuruluna ise Merkez Camii İmamı İsa Aksay, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mesut Ünal, Subaşı Beldesi Kalıcı Konutlar Camileri Yapma ve Yaşatma Derneği Temsilcisi Fehmettin Altun, Altınkent Mahalle Muhtarı Mahmut Çınar, Denizgören Mahalle Muhtarı Süleyman Atan, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Temsilcisi Kurtuluş Olca ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Suna Kocaman seçildiler.

Subaşı Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz, ‘’Seçilmiş olan başkanımız ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve onlara başarılar diliyorum. Konseyimizi önemsiyoruz ve bize sunacakları raporları değerlendireceğiz. Halkın katılımını esas aldığımız için, kent konseyinin sunacağı öneriler bizim için önemli olacaktır. Belediye olarak her türlü desteği Kent Konseyine vermeye hazırız, beldemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.