Silpagar, “Sekiz aday adayımızla, tek yürek, tek bilek olarak çalışacağız...”

   İlk olarak gazetemize açıklamada bulunan Çiftlikköy AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Silpagar, ‘İl Başkanımız Mustafa Pehlivan, ilçe başkanımız Hakan Varış, tüm AK Parti aday adayları beni arayarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

  Seçim süreciyle beraber, yapılan çalışmalarda aday adaylarıyla, aramızda çok sıkı dostluklar yaşandı.

  Diğer aday adayı arkadaşlarımın hepsi bu göreve layık kişilerdir. Ben, aday olduğumu öğrenince, bir burukluk yaşadım.

  Diğer aday adayı arkadaşlarımın da, adaylığı hakettiği düşüncesindeyim. Çiftlikköy AK Parti Belediye Başkan adaylığımı duyan herkes beni aradı. Bu ilgi beni çok sevindirdi.  

  Tüm adaylar beni arayıp tebrik ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum. 

  Bundan sonraki çalışmalarımızı SKM’nin aldığı kararlarla yürüteceğiz.   

  Partimizin aday adaylarıyla, hem seçim sürecinde, hem de seçimden sonra, (Çiftlikköy Belediyesi’ne AK Parti Bayrağı diktiğimizde de) hep fikir alışverişi içinde bulunacağız. Çiftlikköy, 2014-2019 (5 yıl içerisinde) 8 aday adayıyla birlikte Çiftlikköy’e hizmet edecektir. Yeni Çiftlikköy’ün oluşmunda hep beraber çalışacağız. Partimin aday adayları başımın tacıdır, onların destekleriyle hareket edip, SKM’nin otoritesiyle Çiftlikköy’de seçim çalışmaları yapacağız” dedi.

 

 AK Parti’nin sancağını Çiftlikköy’e dikeceğiz. Diğer partilerden aday olanları, rakip olarak görmediğini söyleyen Silpagar, “Çiftlikköy’de, AK Parti’nin rakibi yoktur. Bizler, 5 yıllık dönem içerisinde halkımıza projelerimizi sunup, hizmet edeceğiz. Halk, kimin hizmet edip etmeyeceğini, görecek. Ben AK Parti’nin bir neferiyim. AK Parti’nin tüzüğüne göre hareket edeceğim. Çiftlikköy’de kendimizi tanıtmak adına, elini tutmadığımız insan kalmayacak. Benim ulaşamadığım yerlere, değerli adaylarımızdan, Ebru Filiz, Murat Bektaş, Hüseyin Altındağ, İbrahim Akay, Ali Faik Aydın, Süleyman Çelebi ve Ziya Karatekin ulaşacaklardır. Biz, aday adaylarımızla hep bir olduk. AK parti gibi güçlü bir partide siyaset yaptığımı daha iyi anladım. Allah, herkesten razı olsun” şeklinde konuştu. 

 

Ali Murat Silpagar kimdir?

 İlkokulu Çiftlikköy Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu’nda, orta öğrenimi 1984 yılında Yalova Lisesi’nde tamamladı. Elektrik Mühendisi olarak 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu.

 İki yıl Yalova’da Elektrik Mühendisi olarak serbest çalıştı. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak işe başladı. Marmara Üniversitesi Ekonometri Anabilim Dalında İstatistik üzerine yüksek lisans yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesinde görev yaptı. Evli 1 çocuk babası.

Haber Foto: Gamze Yüksel