Etkinliğe Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Subaşı Belediye Meclis Üyesi Metin Aygül, Pir Sultan Abdal Anadolu Kültür Derneği Başkanı Seydali Göçüm ve Subaşı’lı  bayanlar katıldı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından tüm dünya emekçi kadınları  adına  Jale Kalfazade ve Hayrünisa Altın’a  çiçek  takdim edildi.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Başkan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen organizasyonu şöyle değerlendirdi.

''Öncelikle tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutlarım. Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve çalışanlarına bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. 8 Mart etkinlikleri Altınova genelinde Subaşı, Altınova merkez'deki çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek. Başkan Yılmaz’ın Subaşılı bayanlarımız için çok güzel projeler yapıp uygulayacağını biliyorum. Tüm dünyada gözyaşı ve barbar duygularla gelen kadın ölümlerinin olmamasını temenni ediyor güzel günlerin hep sizlerle olması dileğiyle kadınlar gününüzü kutluyorum '' diye konuştu.

Başkan Yılmaz’da, “Tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, saygılarımı sunarım. Biz de belediye olarak beldemizde bayanlarımıza yönelik çeşitli projeler ürettik bunları da Altınova Kaymakamımız Nurullah Kaya ile paylaştık. Bu projeler içerisinde bayanlarımız için kapalı spor merkezi ve çeşitli kurslar bulunmakta. İnşallah en kısa zamanda bu projeleri de hayata geçireceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Yalova’nın tanınmış sanatçılarından Utku ve Aliço sahne alarak birbirinden güzel parçaları ile etkinliğe katılan bayanlara unutulmaz bir eğlence yaşattılar.