Yerel seçimlerde Altınova Teşkilatı’nın AK Parti ilçe teşkilatları arasında Türkiye 6’ıncısı olduğunu hatırlatan Fikri Demirel, “Altınova 2-0 için önemli durak” dedi.

  Demirel ve partililer, Altınova’da gördükleri ilgi ve aldıkları destekten dolayı oldukça mutlu oldular. Her dönem, AK Parti Altınova Teşkilatı’nın takdir topladığını söyleyen Fikri Demirel, “İnanıyorum ki Altınova bu seçimlerde de rekor kıracak” diye konuştu.

Karış karış gezdi

  AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel ve partililer, Altınova SKM Merkezi önünde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe yöneticileri ve partililer tarafından karşılandı.

  Demirel ve beraberindekiler; Altınova Belediyesi hizmet binası, Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği, Altınova Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ilçedeki resmi kurumları ziyaret ederek, burada kurum amirleri ve personeliyle görüşme imkanı buldu. Ayrıca Fikri Demirel ve partililer, Vakıfbank İlköğretim Okulu Anasınıfı’nın etkinliğini ziyaret edip, Altınova Perşembe Pazarı’nı gezerek, buralarda vatandaşlarla bir araya geldiler.

“Altınova çok şanslı”

  Altınova’nın Körfez Geçiş Köprüsü, tersaneleri, süs bitkiciliği, tarihi dokusu gibi önemli değerlere sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili adayı Fikri Demirel, “İlçede devam eden yatırımlar da çok önemli. Belediye hizmet binası, Altınova Devlet Hastanesi, baraj projeleri ve planlanan hizmetler. Altınova çok şanslı. Hem parti teşkilatımız çok güçlü hem de belediye Başkanımız Metin Oral ve ekibi çok iyi çalışıyor” dedi.

“Altınova benim için de önemli”

  Altınova’ya tersanelerin il başkanlığı döneminde getirildiğini hatırlatan Fikri Demirel, “O günleri belediye başkanımız hatırlar. Gecenin bir yarıları çok Ankara’ya gittik. Kararlılıkla çalışıp mücadele ettik ve tersaneyi şehrimize getirdik. Biz Altınova’yı, Altınova da bizi her zaman kucakladı. Tüm Altınovalı vatandaşlarımıza bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 8 Haziran’dan itibaren de yine birlikte ileriye yürüyeceğiz. İnanıyoruz ki Altınova bize bir kez daha tam destek verip Yalova’da 2-0 yapacağız”şeklinde konuştu.

  Fikri Demirel ve beraberindekiler, Altınova Merkez ziyaretlerinin ardından Altınova köylerini gezdiler.