Yeşilay Yalova Şubesi ‘Yeşilay Haftası’nın ilk gününde, kurum müdürlerine ziyaret düzenleyerek programına başladı. Yeşilay Yalova Şubesi sırasıyla; Yalova Belediyesi, Defterdarlık, İl Halk Eğitim Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Çelebi, “Her biri bağımlılıkla mücadelede bizlere destek veriyorlar”

   Gerçekleştirilen ziyaretlerde Yeşilay Yalova Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi, “ Kurum ziyaretlerinden önce yerel gazetelerimizi ziyaret ettik, ziyaret etmeye de devam edeceğiz. Yerel Medya bizim için önemli, tabi ki kurumlarımız da bizler için çok önemli. Birbirinden değerli kurum müdürlerimiz var. Her biri “Bağımlılıkla Mücadele” de bizlere büyük destek veriyorlar. Kendi alanlarında ise bu konuyu ilk sıralarına alıyorlar. Hep birlikte ‘Tek Yürek’ oluyoruz” dedi.

   Yeşilay Yalova Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi, “Farkındalık çalışmalarının yanında eğitim faaliyetleri de göstererek yolumuza kurumlarımızla devam ediyoruz. Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Müdürümüz Sayın Faruk Uysal diğer kurumlardaki çalışanların bağımlılıkla mücadele eğitimlerinin verilmesine katkı sağlarken, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun kendi bünyesindeki rehber öğretmenlerle hem öğrencilerin hem de yetişkinlerin eğitim vermesine katkı sağlıyor. Yetişkin eğitimlerine bir katkıyı da İl Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Sadrettin Doğan sağlıyor, ayrıca kurumu üzerinden tam eğitimi alanlara resmi olarak sertifika verilmesini sağlıyor. İl Emniyet Müdürümüz Sayın M. Hakan Fındık’ın yaptıklarını sayamam bile, bunu tüm Yalovalılar zaten görüyor. Yalova Belediye Başkanı Sayın Vefa Salman ise bağımlılıkla mücadeledeki en büyük destekçilerimizden birisi. Yeşilay Yalova Şube Başkanımız Sayın Ali Faik Aydın’ da bizlere büyük katkı sağlıyor. Maddi ve manevi desteği ile bizler daha rahat hareket ediyoruz. Bütün bu özveri içerisinde bizler de kurumlarımıza yardımcı oluyor, farkındalık oluşturulmasını sağlıyor ve mücadelenin Yalovalılarla birlikte sağlanması için uğraşıyoruz. O nedenle başta Sayın Valimiz olmak üzere bütün kurum müdürlerimize ve yerel yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek ziyaretlerin önemi hakkında kısa bilgilendirmede bulundu.