“Materyalizm değil; maneviyatçılık, kuvveti üstün tutmak değil, hakkı üstün tutmak, nefse esaret değil; nefis terbiyesi parolasıyla Milli Görüş hareketi yola çıktı.

Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, Türkiye’nin ve İslam aleminin öncülüğünde, yeni ve adil bir dünya hedefleriyle yola çıktı.

7 milyar insanın dünyada ve ahirette kurtuluşa ermesi gayesiyle yola çıktı. Kuvveti, çoğunluğu, menfaati, imtiyazı hak sebebi sayan ırkçı emperyalizme, zalimlere karşı en güçlü bir başkaldırı olarak yola çıktı.

Şehit Metin Yüksellerin, Şehit Adnan Demirtürklerin ve daha nice kahramanların omuzlarında yükselen, başta merhum Erbakan hocamız olmak üzere, merhum Süleyman Arif Emre, merhum Fehim Adak gibi çok kıymetli büyüklerimizin rehberliğinde istikametten bir an olsun ayrılmadı.

Evinin mutfak masrafından kısarak, düğününde takılan altınları bozdurarak davasına katkı sağlayan anaların fedakârlığıyla yolda yürüdü.

Dünyada eşi görülmemiş bir şekilde dört tane partisi kapatılmasına rağmen beşincisini kurarak yola devam eden Erbakan hocamızın azmi ve kararlılığıyla yüceldi.

İşte Milli Görüş, böyle kutlu bir yürüyüştür. Merhum liderimiz Erbakan hocamızın da her fırsatta ifade ettiği gibi, hidayet, feraset, dirayet sac ayakları üzerinde yükselen, gücünü holdinglerden, medya patronlarından, dış güçlerden değil; önce Allah’tan sonra da bu aziz milletten alan kutlu bir yürüyüştür Milli Görüş hareketidir” dedi.