Tanıtım programına, Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ev sahipliği yaparken, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nur Koçak, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kaytazdere Belediyesi Başkanı ve Başkan Adayı Ali Kangal, meclis üyeleri, partililer ve birçok vatandaş katıldı.

Kılıç, ‘Fazlaca CHP’ye güç kattı’         

Açılış konuşması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, ’’Sayın milletvekillerim, sayın il başkanım, ilçe başkanlarım, belediye başkan adaylarım, değerli konuklarımız, değerli basın mensupları, sevgili Altınovalılar, hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin malumu, ülkemiz seçim safında ve yerel yönetim için bir yarış var. Biz düşündük, taşındık ve Altınova’nın eksikleri var dedik, bir ekip kurup karşınıza çıkarttık. Ekim 2018’den bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz aday çıkartacağımız zaman nasıl birini çıkartalım derken, karşımıza Altınova’ya gerçekten uzun yıllar hizmet edecek, dertlerinden arındıracak bir adayla seçime girdik. Yasemin Fazlaca, bu yarışa girmeyi canı gönülden istedi ve bize güç kattı’ şeklinde konuştu.

Koçak, ‘Fazlaca’nın, Altınova için çok çalışacağına inanıyorum’

17 Kasım 2018’de aday açıklamasını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nur Koçak ise, ’Değerli hemşerilerim, değerli protokol, değerli Altınova halkı hepiniz hoş geldiniz. Altınova Belediye Başkan Adayımız Yasemin Fazlaca, 17 Kasım da ki aday açıklamasında Altınova’nın dününü konuşmak için değil, Altınova’da yeni projeler yapmaya, yeni hedefler belirlemeye, yeni heyecanlar yaratmaya talip olduğunu söylemişti. O günden itibaren canla, başla ve tüm cesaretiyle çalışmalarına başlamış olup, Altınova’da çalmadık kapı bırakmamıştır. Cumhuriyet Halk Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’nın Altınova halkı için çalışacağına inancım tamdır’ şeklinde konuştu.  

Özel, ‘Bu ilgi, Mart’ın sonunda baharın geleceğinin belirtisidir’

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel, ’Değerli İl başkanım, değerli protokol, değerli arkadaşlarım ve kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ben bu salonda birçok programa katıldım ama hiçbir tanesi bu akşam olduğu kadar sıcak değildi ve bu salonu çok büyük zannediyordum ama görüyorum ki dışarıda birçok arkadaşımız var, buraya sığamadık. Bu durum Mart’ın sonunda baharın geleceğinin belirtisi diye düşünüyorum’ dedi.

Baltacı, ‘Fazlaca’yı genç, yürekli, cesur ve yiğit bir kadın’

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı yaptığı konuşmada, ’Değerli kardeşlerim, abilerim hepiniz hoş geldiniz. Ben buraya Kastamonu’dan kucak dolusu sevgilerle geldim. Buraya geldiğimde Altınova’ya hizmet etmeye karar vermiş, yıllarca Altınova’ya ailesiyle birlikte hizmet etmiş genç, yürekli, cesur ve yiğit bir kadını gördüm, artık bu kadın benim gözümde Altınova’lı olmuştur ve hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor’ ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ’Sayın milletvekillerim, sayın il başkanım, ilçe başkanlarım, belediye başkan adaylarım, değerli konuklarımız, değerli basın mensupları, sevgili Altınovalılar hepiniz hoş geldiniz. Sizlere sunacağım projeler 31 Mart günü bize vereceğiniz yetkiyle göreve başlar başlamaz yapacağımız projelerdir. Hazırladığımız projeler, geçmişte dedikleri gibi hayali projeler değildir, Altınova’nın gerçek sorunlarına çözüm üretecek ve uygulanacak projelerdir. Ekibimle birlikte Altınova’yı nasıl kalkındırabileceğimizi düşünüp kafa yorduk ve temel ihtiyaç olan sorunlarına çözümler ürettik. Yaparsa bu ekip yapar. Altınova’nın trafik sorununu çözeceğiz. Engellilere ücretsiz taksi hizmeti vereceğiz. Yeni doğum yapan ihtiyaç sahibi annelerimize bebek bakımıyla ilgili yardımcı olacağız. Kadınlarımıza evde yaptıkları eşyaları satabilecekleri ve para kazanabilecekleri ortam yaratacağız. Her camimize yazın su ve kışın çorba ikramında bulunabilecek çeşmeler yapacağız. Çocuklarımızı spora yönlendirecek birçok projeyi devreye geçireceğiz’ dedi.

Konuşmaların ardından proje tanıtım sinevizyonu yapılarak aday tanıtımına geçildi.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran